Reinkarnáció használata a hipnózisban

Hol és ki voltál az előző életedben?
Milyen hatással van ez a jelenedre?

Találkozz a felsőbb Éneddel!
Járd végig a születések közötti utat!

A metafizikai hipnózis segít megtalálni magadat, a célodat és feladatodat a mai világban!

Újjászületés? Újjá születés!

Mindig furcsa élmény, mikor hipnózis alatt egyszerre csak más hangon, vagy akár más nyelven szólal meg valaki. Kicsi vékony nő öblös férfiként vagy egy 130 kilós ember gyermekként beszél. Szóhasználat, hanghordozás tökéletesen illik a megjelenő személyiséghez. Ez az ún. regresszió ilyenkor vagy a jelen, vagy egy előző élethez köthető.

Vannak, akik az előző élet regressziót a buddhista (vagy más eredetű) reinkarnációval hozzák összefüggésbe, de vannak akik csak az elme játékénak tartják. Mindenesetre kikerülni a dolgot nem lehet. Nem is kell! Hiszen ragyogóan lehet a jelenséget használni terápiában, a napi gondok megoldásában vagy egyszerűen csak a kiváncsiság vezérelte ön-megismerésben.

Mit is ajánl egy előző élet regresszió!
Ha valakit érdekel a korábbi sorsa, a jelen feladata, annak lehetőséget ad az életek közötti bardo megismerésére, a lelki vezetővel való találkozásra. Elvezet oda, ahol megismerheted itt-léted okát és célját, és ezáltal egész életedre ható élményt kapsz!
Ez az élmény több mint egy színház, mozi, egy utazás, vagy egy nagy kaland. Fenekestül fordul fel az ember élete, miközben elindul egy boldogabb, szeretettel teltebb, teljesebb élet felé!

Ez a valóban újjá születés.

Történetek

A lány, aki megtalálta a rokonait
Egy 15 éves leány a történet főhőse, és a hipnózis eredetileg csak a szórakoztatást szolgálta volna.
A lány nyitott és érdeklődő volt, bár tanulatlan. Érdekelte az előző élet utazás. Már régóta nyaggatta szüleit, hogy szeretné megismerni a korábbi életét. Végül a szülők 15 éves korára születésnapi ajándékként elvitték a hipnotizőrhöz.

Gyorsan és könnyen transzba jutott és kezdődhetett az utazás. Az első állomás valahol Franciaországban volt, a történet nem volt túl érdekes, túl is léptek rajta gyorsan. Irányítva, a jelenlegit megelőző élethez kanyarodtak. 1-2-3-4-5 hol vagy, zárt térben vagy szabadban? Nappal van, vagy este? Van-e ott valaki, vagy egyedül vagy? - a szokásos indítás.

Egy vasárnap reggel az irodában találta magát a lány. Zsuzsának hívták és maradt némi munkája, amit még vasárnap be akart fejezni. Ez se ígérkezett túl érdekes pillanatnak, ezért előre mentek az adott élet utolsó napjához. Érdekes történetet mesélt Zsuzsa: éppen zenét hallgatott a rádióban, mikor megszakították az adást és egy hírt olvastak be arról, hogy Japán megtámadta Amerikát Pearl Harbornál. A hír sokkoló volt, kirohant az irodából, hogy az utca túloldalán lakó családjának elmondja, mit hallott. Annyira izgatott volt, hogy nem is nézett körül, és egy busz halálra gázolta.

A lány olyan sok és pontos részletet tudott mondani arról az életről – név, cégnév, az iroda címe, ahol dolgozott, telefonszámok –, hogy adta magát a dolog, elindultak felfedezni a valóságban is azt az életet. Sok minden a történt, míg eljutottak a színhelyre, de ott olyan további részletek kerültek napvilágra, melyeket kétség kívül csak olyan ember ismerhetett, aki ott élt. Elmondta, hogy az akkorra már átépített iroda, hogyan nézett ki, hol volt az ő helye. A lakásban, ahol lakott mélyen elrejtve megtalálta az érmékkel teli befőttes üveget, amiben a pénzét gyűjtötte. Olyan részleteket mesélt el az akkor még élő "öccsének" – aki persze a valóságban jóval idősebb volt nála –, amelyek meggyőzték a férfit arről, hogy a lánynak valóban volt köze hozzájuk.

A történet részleteit hosszan lehetne még mesélni. A befejezés azért érdekes, mert a lány az élmény hatására teljesen megváltozott. A korábbi élete, tapasztalatai hívák. Nem csak fizikailag változtatott az életén – átköltözött előző élete színhelyére –, hanem elkezdett tanulni és új lakhelyén óvónőként találta meg új életét.

Végeredményben valóban újjá született!
Fájdalom, aminek nem találták az okát
Ebben az történetben a páciens orvostól orvosig vándorolt éveken keresztül, hogy segítsenek rajta. Bal lapockájánál érzett egy erős fájdalmat, ami már időtlen idők óta kínozta. Valójában fájdalomcsiallapításért kereste meg a hipnotizőrt. A hipnotizőr rábeszélte, hogy inkább nézzék meg, mi lehet a fájdalom kiváltó oka, ne csak a tünetileg kezeljék a problémát.

A regresszióban a megelőző élet traumája került elő.
Az indító kérdésekből kiderült, hogy a páciens fiatalemberként egy vagonban zsúfolódik sokadmagával, és éppen abban a pillanatban van, mikor kinyílik a vagon ajtaja. A nyitott ajtón reflektorok fénye hatol be a koszos, büdös vagon belsejébe. Az őrök kiabálása hallatszik mindenfelől. Mindenkit kiprancsolnak a vagonokból.

Az emberek lemásznak a kocsikból, a "szelektáláshoz" terelik őket. A páciens elmondja, hogyan sodorja a tömeg oda ahol az élet és halál ura jobbra vagy balra parancsolja a foglyokat. A jelen helyzetben szerencséje van, ő az életre ítéltekkel indulhat a táborba.

A tömeg hol megindul, hol megáll, a rabok folyama halad a tábor felé. Egy lovas katona is van a kísérők között aki szándékosan vagy véletlenül belevezeti lovát a fáradt emberek csoportjába. Azok igyekeznek kikerülni a lovast, de ló egyszer csak megretten a tömegtől és kirúg.

A rúgás pont ott éri őt, ahol az évek óta tartó fájdalom jelentkezik.

A történet megértése és feldolgozása megszűntette a fájdalmat. A páciens többet kapott, mint amit várt – nem csak elmúlt a fájdalma, hanem gyógyultan távozott.

Tapasztald meg te is az újjá születést, keress meg!

London 2016

Mi a hipnózis

Az október 29-30. között megtartott UK Hypnosis Convention számomra legnagyobb hatású két órája Markus Lehnert előadása volt.

A Frankfurtban dolgozó reinkarnációs terapeuta részletesen tárgyalta az előző életeket feltáró regressziós hipnózis működését és terápiás felhasználását. Érdekes eseteket ismertetett, és rámutatott a spirituális vezetővel való találkozás utáni továbblépés lehetőségére is, egészen az újra születés pontjáig.
A gyakorlati tanácsok nagyszerű segítséget nyújtanak a munkához és a továbbfejlődéshez.

Az előadás után alkalmam nyílt négyszemközt további fél órát beszélgetni Markusszal, amikor fel tudtam tenni az előadás alatt megfogalmazott kérdéseimet. Markus közvetlensége, segítőkészsége lenyűgözött! Ígéretet kaptam további kapcsolattartásra, és esetleges problémák megoldásában való közreműködésre.

 

Hogyan zajlik a találkozó?

Mi a hipnózis

Az első találkozón egy kötetlen beszélgetésre kerül sor. Természetesen a kötetlenség nem egy céltalan, parttalan „dumapartit” takar, hanem így nyílik alkalom egymás megismerésére, a probléma feltérképezésére, megbeszélésére és az összhang megteremtésére.
Ez a találkozás egy kellemes relaxációval zárul, ami alkalmas arra, hogy megismertesse a hipnózis fizikai érzeteit. A tíz-tizenöt perces lazítás kellemesen oldja a feszültséget.

Néhány nap múlva kerül sor a második alkalomra.
Ekkor már célirányosan a hipnózisról folyik a szó. Korábbi élmények – irodalmi vagy ismeretterjesztő olvasmányok, film – alapján mindenkiben él egy kép a hipnózisról. Ebben az ismeretben elég sok tévképzet lehet, ami félelemhez vezethet. A hipnózis működésének megismertetésén túl ezeknek a félelmeknek feloldására is sor kerül. Fontos, hogy ekkor minden kérdés napirendre kerüljön, mert a legkisebb kétség az egész folyamat sikerességét gátolja.
Ezen a találkozón már „igazi” hipnózisra is sor kerül. Ha az idő engedi akár többször is. A tapasztalatok megbeszélése után az újabb találkozó időpontjának kitűzésével fejeződik be ez az ülés.

A harmadik alkalomtól már csak a feladatra koncentrálunk. Az előző két találkozó tapasztalatainak megbeszélése után tudunk továbblépni. Egy ilyen találkozás akár 3-4 órás is lehet! A valódi élmény megtapasztalásához 1-2 alkalom elegendő!

Mi a hipnózis
Visszalépés

Engedd meg, hogy segítsek!

A Vízöntő kor embere el akarja helyezni magát a világban, keresi a célját, létének okát. A reinkarnációs hipnózis segít találkozni Önmagaddal.

Visszalépés

Mi a hipnózis?

Mi a hipnózis

Természetesen egy hipnózis ülés elején részletesen beszélget a hipnotizőr a pácienssel a témáról. Ezért itt most csak néhány szóban erről:
egyszerűen megfogalmazva a hipnózis egy fizikailag, szellemileg és érzelmileg mélyen ellazult állapotban megvalósuló magas szintű tudatosság és figyelem. Ez az állapot a köznapi élet során teljesen természetesen is létrejön. Megtapasztalhatjuk mikor belemerülünk egy könyv olvasásába, TV nézésbe vagy mikor egyszerűen csak álmodozunk. Annyira koncentrálunk a könyvre vagy a tévé műsorra, hogy a környezetünkről tudomást se veszünk. Hasonló az állapotunk akkor is, mikor lassan belecsúszunk az éjszakai alvásba. Ezek a hipnózishoz leginkább hasonlító helyzetek.

Tehát a hipnózis egy nagyon ellazult és erősen fókuszált állapotba visz, ahol nagyon fogékonyak vagyunk a szuggesztiókra, érkezzen az a hipnotizőrtől vagy – önhipnózis esetén – saját magunktól. Optimális állapotban vagyunk, hogy változást hozzunk az életünkbe. Optimális, mivel a tudatos elme helyett a tudatalatti kerül előtérbe, és a tudatalatti az, ami a magatartási mintáinkat és egész hitrendszerünket tartalmazza.

A hipnózis során tudatalattink a tudatosság magasabb állapotába kerül, és jobban elfogadja a szuggesztiókat. Tudatalattink ekkor nem vizsgálja, csak egyszerűen elfogadja az adott információt. Ezzel megnyílik az út a korábbi beégett hiedelmek, szokások, megrögződések átprogramozására.

Mint említettem, egy találkozó elején ezt a folyamatot jobban körül járjuk, részletesen megbeszéljük. Mielőtt bármilyen konkrét lépésre szánnánk el magunkat, minden kérdést megválaszolunk, eloszlatunk minden kétséget és hiedelmet, hogy semmi ne zavarja a sikeres munkát.

If you want to experience hypnosis even for a short relaxation call me!

Milyen egyéb területeken segíthet a hipnózis?

Fogyás, hízás

Hipnotikus gasztrogyűrű
Elhízás okainak feltárása
Étkezési zavarok

Pénzügy és üzlet

Manager relaxáció
Pénzügyi siker
Sikeres értékesítés
Karrierépítés
Időgazdálkodás
A bőség vonzása

Fájdalomcsillapítás

Orvos által dignosztizált
krónikus betegségek okozta
fájdalmak tartós blokkolása

Miben segít a hipnózis

Rossz szokások

Dohányzásról leszokás
Alkohol problémák
Nassolás, zugevés
Fogcsikorgatás
Körömrágás

Személyes kapcsolatok

A szerelem bevonzása
A válás kezelése
Szakítás kezelése

Szülés, terhesség

Fájdalommentes szülés
Termékenységi problémák
Egészséges terhesség
Félelem a terhességtől

A hipnózis területei

Szexuális problémák

Korai magömlés
Nem organikus merevedési zavar
Frigiditás
Mellkorrekció

Félelem, fóbiák

Szorongás
Félelem a kudarctól
Félelem a nyilvános beszédtől
Rettegés a vizsgától

Egészségi problémák

Ágyba vizelés
Gyomorfekély
Asztma
Fülzúgás
Rák okainak felderítése

Metafizikai hipnózis
 

Spirituáis terület

Találkozás a felsőbb énnel
Az életcél lekérdezése
Magasabb tudatosság
Ultra-mély relaxáció

Metafizikai hipnózis

Előző élet utazás
Testenkívüliség
Ultra-mély relaxáció
Ultra-magas relaxáció

 
 

Önhipnózis

Megtanulhatod, hogyan programozd
saját magad
céljaid elérése érdekében

 
Visszalépés

Számtalan területen hatékony megoldást kínál a hipnózis, de tudnod kell, hogy ha csak álmodozol változásról, nem érsz el sikert!

Ha érdekelnek a részletek, ha kíváncsi vagy, hogy a te problémádra milyen megoldási lehetőségek lehetnek, hívd a +36/70 70 37997 budapesti telefonszámot,
vagy küldj egy e-mailt az alábbi űrlap segítségével.
Ne feledd, ha nem jelentkezel csak álmodozol, nem érsz el sikert!

Visszalépés

Hívd a +36/70 70 37 997 budapesti számot!

... vagy írd meg a telefonszámodat, visszahívlak!

Kérlek, hogy a piros csillaggal (*) megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Neved*
Elérhetőséged*
Miben keresel segítséget?
Írd be számmal, mennyi négy meg kettő*