Mellméret növelés, mellformálás hipnózissal

... kissebbet?
... nagyobbat?
... egyformát?

Próbáld meg hipnózissal!

Nézz ki úgy, ahogy szeretnél, változtasd meg az alakod vágyaid szerint – hipnózis segítségével!

Nem kell műtét!

Mi a garancia arra...

.... hogy működik?

Te saját magad! Az elszántságod, vágyad, a hited, a szorgalmad, a mindent elsöprő akaratod, te magad!

A hetvenes években orvosok által végzett kísérletek igazolják, hogy az elme programozásával az emberi test megváltoztatható. Több cikk jelent meg a témában a The American Journal of Clinical Hypnosis-ban, a Journal of Sex Research-ben és sorolhatnánk. Az ismertetett esetekben 1,4 inch (3,5 cm) körméret növekedést tapasztaltak.

Miért nem terjedt el a módszer? A kísérletek időszaka egybeesik a harmadik-negyedik generációs mellimplantátumok megjelenésével, melyek már alkalmasak voltak szélesebb körű alkalmazásra. A drága műtétekre telepített ipar pedig kellő anyagi forrással rendelkezett a módszer népszerüsítéséhez. A hipnózisnak ez a lehetőség nem adatott meg.

De tegyük fel a nyitó kérdést a sebésznek. Mit fog válaszolni? Azt vállalja, hogy szaktudásával és technikai hátterével belegyömöszöl valamit a páciens testébe, ami valószínűleg olyan látványt nyújt majd, amit az elvár. Elvégez egy műtétet, amit 10-20 éven belül akkor is ajánlott megismételni, ha a páciens 100%-ban elégedett az elért eredménnyel és semmilyen panasza nincs – ezt sebészek mondják. Mást nem vállal, mert igazán korrekt esetben nem vállalhat.
Mi az ami a hipnózist kedvezőbbé teszi a műtétnél? Nincs vágás, nincs gyógyulás, nincs sebhely. Nincs műtéti kockázat, nincs munkából kiesés, nincs trauma, nincs bimbó érzéketlenség és így tovább. Az ára pedig a sebészi megoldás 10%-át sem éri el.

Mi van ha nem sikerül egy műtét. Újabb műtét, fájdalom, sebhelyek, testi és lelki trauma. És tetemes anyagi veszteség, esetleg per.
Mi van ha nem sikerül a hipnózis? Ilyen eset nincs! Valamilyen pozitív változás mindig van, a mértéke lehet kérdéses. De jó hír, hogy a kezelés azonnal ismételhető! A maximum az amit veszthetsz, hogy relaxálsz három hónapig napi 15-20 percet. Hidd el, a végén hiányozi is fog.

Ja, és a mellékhatás: a páciensek arról számolnak be, hogy a program végére derékméretük csökkent.

Hogyan zajlik a kezelés?

Mi a hipnózis

Egy kezelés több találkozót igényel.

Az első találkozón egy kötetlen beszélgetésre kerül sor. Természetesen a kötetlenség nem egy céltalan, parttalan „dumapartit” takar, hanem így nyílik alkalom egymás megismerésére, a probléma feltérképezésére, megbeszélésére, az összhang megteremtésére.
Ez a találkozás egy kellemes relaxációval zárul, ami alkalmas arra, hogy megismertesse a hipnózis fizikai érzeteit. A tíz-tizenöt perces lazítás kellemesen oldja a feszültséget.

Mintegy tíz nap múlva kerül sor a második alkalomra.
Ekkor már célirányosan a hipnózisról folyik a szó. Korábbi élmények – irodalmi vagy ismeretterjesztő olvasmányok, film – alapján mindenkiben él egy kép a hipnózisról. Ebben az ismeretben elég sok tévképzet lehet, ami félelemhez vezethet. A hipnózis működésének megismertetésén túl ezeknek a félelmeknek feloldására is sor kerül. Fontos, hogy ekkor minden kérdés napirendre kerüljön, mert a legkisebb kétség az egész folyamat sikerességét gátolja.
Ezen a találkozón már „igazi” hipnózisra is sor kerül. Ha az idő engedi akár többször is. A tapasztalatok megbeszélése után az újabb találkozó időpontjának kitűzésével fejeződik be ez az ülés.

A harmadik alkalomtól már csak a célra koncentrálunk. Az előző két találkozó tapasztalatainak megbeszélése után tovább lehet lépni.
A követő 12 hétben még három talalkozó van, közben pedig napi szinten egyszer, de inkább kétszer önhipnózissal kell dolgozni. Az eremény eléréséhez az esetek nagy részében elegendő 6 hét, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a tartós változáshoz szükséges a további hat heti munka.

Tapasztald meg a hipnózis erejét, keress meg!

Mi a hipnózis
Visszalépés

Engedd meg, hogy segítsek!

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy az elvárt énképet a tudatalatti megvalósítja. Altatás, kés, fájdalom és esetleges szövődmények nélkül változhatsz át olyanná, amilyen mindig is szerettél volna lenni!

Visszalépés

Mi a hipnózis?

Mi a hipnózis

Természetesen egy hipnózis ülés elején részletesen beszélget a hipnotizőr a pácienssel a témáról. Ezért itt most csak néhány szóban erről:
egyszerűen megfogalmazva a hipnózis egy fizikailag, szellemileg és érzelmileg mélyen ellazult állapotban megvalósuló magas szintű tudatosság és figyelem. Ez az állapot a köznapi élet során teljesen természetesen is létrejön. Megtapasztalhatjuk mikor belemerülünk egy könyv olvasásába, TV nézésbe vagy mikor egyszerűen csak álmodozunk. Annyira koncentrálunk a könyvre vagy a tévé műsorra, hogy a környezetünkről tudomást se veszünk. Hasonló az állapotunk akkor is, mikor lassan belecsúszunk az éjszakai alvásba. Ezek a hipnózishoz leginkább hasonlító helyzetek.

Tehát a hipnózis egy nagyon ellazult és erősen fókuszált állapotba visz, ahol nagyon fogékonyak vagyunk a szuggesztiókra, érkezzen az a hipnotizőrtől vagy – önhipnózis esetén – saját magunktól. Optimális állapotban vagyunk, hogy változást hozzunk az életünkbe. Optimális, mivel a tudatos elme helyett a tudatalatti kerül előtérbe, és a tudatalatti az, ami a magatartási mintáinkat és egész hitrendszerünket tartalmazza.

A hipnózis során tudatalattink a tudatosság magasabb állapotába kerül, és jobban elfogadja a szuggesztiókat. Tudatalattink ekkor nem vizsgálja, csak egyszerűen elfogadja az adott információt. Ezzel megnyílik az út a korábbi beégett hiedelmek, szokások, megrögződések átprogramozására.

Mint említettem, egy találkozó elején ezt a folyamatot jobban körül járjuk, részletesen megbeszéljük. Mielőtt bármilyen konkrét lépésre szánnánk el magunkat, minden kérdést megválaszolunk, eloszlatunk minden kétséget és hiedelmet, hogy semmi ne zavarja a sikeres munkát.

Ha meg akarod tapasztalni a hipnózist, ha akár csak egy röpke relaxáció erejéig is, keress meg!

Milyen egyéb területeken segíthet a hipnózis?

Fogyás, hízás

Hipnotikus gasztrogyűrű
Elhízás okainak feltárása
Étkezési zavarok

Pénzügy és üzlet

Manager relaxáció
Pénzügyi siker
Sikeres értékesítés
Karrierépítés
Időgazdálkodás
A bőség vonzása

Fájdalomcsillapítás

Orvos által dignosztizált
krónikus betegségek okozta
fájdalmak tartós blokkolása

Miben segít a hipnózis

Rossz szokások

Dohányzásról leszokás
Alkohol problémák
Nassolás, zugevés
Fogcsikorgatás
Körömrágás

Személyes kapcsolatok

A szerelem bevonzása
A válás kezelése
Szakítás kezelése

Szülés, terhesség

Fájdalommentes szülés
Termékenységi problémák
Egészséges terhesség
Félelem a terhességtől

A hipnózis területei

Szexuális problémák

Korai magömlés
Nem organikus merevedési zavar
Frigiditás
Mellkorrekció

Félelem, fóbiák

Szorongás
Félelem a kudarctól
Félelem a nyilvános beszédtől
Rettegés a vizsgától

Egészségi problémák

Ágyba vizelés
Gyomorfekély
Asztma
Fülzúgás
Rák okainak felderítése

Metafizikai hipnózis
 

Spirituáis terület

Találkozás a felsőbb énnel
Az életcél lekérdezése
Magasabb tudatosság
Ultra-mély relaxáció

Metafizikai hipnózis

Előző élet utazás
Testenkívüliség
Ultra-mély relaxáció
Ultra-magas relaxáció

 
 

Önhipnózis

Megtanulhatod, hogyan programozd
saját magad
céljaid elérése érdekében

 
Visszalépés

Számtalan területen hatékony megoldást kínál a hipnózis, de tudnod kell, hogy ha csak álmodozol változásról, nem érsz el sikert!

Ha érdekelnek a részletek, ha kíváncsi vagy, hogy a te problémádra milyen megoldási lehetőségek lehetnek, hívd a +36/70 70 37997 budapesti telefonszámot,
vagy küldj egy e-mailt az alábbi űrlap segítségével.
Ne feledd, ha nem jelentkezel csak álmodozol, nem érsz el sikert!

Visszalépés

Hívd a +36/70 70 37 997 budapesti számot!

... vagy írd meg a telefonszámodat, visszahívlak!

Kérlek, hogy a piros csillaggal (*) megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Neved*
Elérhetőséged*
Miben keresel segítséget?
Ki ajánlotta a hipnoman.hu-t?
Írd be számmal, mennyi négy meg kettő*

Röviden magamról

Középiskolás diákként találkoztam először a hipnózissal egy biológia szakköri bemutatón. A látottak nagyon megragadtak és egy életre belém égtek. A következő években minden fellelhető irodalmat megpróbáltam megszerezni.
Változást hozott az internet és a globalizálódott piac. A 2000-es évek elejétől elkezdtem vásárolni külföldi, elsősorban amerikai hipnózis anyagokat.

Nyolc évvel ezelőtt kezdtem mélyebben foglalkozni a témával. Több tanfolyamot végeztem – az American International Association of Hypnosis (A.I.A) képzését Jankai Jánosnál, az OHTC szemináriumát, Gerald Kein vezetésével – és online anyagokon keresztül megismerkedtem Stephen Parkhill módszerével, amivel »gyógyíthatatlan betegeken« segít, James Ramey rendkívüli Ultra Depth® metódusával, Mark Cunningham Renegad Hypnotist Projectével.