Fóbia kezelés, terápia

Meglátod és kiver a víz?
Már nem is tudsz szinte létezni?
Ki se mész az utcára?

Próbáld meg most hipnózissal!

A hipnózis gyors és hatékony segítség a fóbia ellen!

London 2016

Joanna Cameron

Az október 29-30. között megtartott UK Hypnosis Convention több témában is tartogatott meglepetést. Ilyen volt a fóbia kezelés is.

A képet Joanna Cameron (www.joannacameron.com) előadásán készítettem. A 'Fast Phobia Model for Presentations and Stage' címen tartott bemutató azt mutatta meg, hogyan lehet csoportos fóbia kezelést tartani. A neves amerikai terapeuta bemutatója nagyon 'ütős volt', de arról nem győzött meg igazán, hogy fel kellene adni az egyéni terápiát a fóbia kezelésében – szerintem a bemutatott módszer jól működhet az egyéni találkozók során is.

A hollywoodi sztárok terapeutája, Margo Drucker a félelmek oldásának szentelte egy órás előadását. A terem teljesen megtelt, volt akinek állnia kellett, akkora volt az érdeklődés. Az EFT módszerét használó bemutató az amerikaiaktól megszokott professzionális szinten volt. Konkrét új imereteket csak keveset adott át, gyakorlati példákat viszont sokat mutatott.

 

Élhetek én is nyugodtan?

Igen!

A fóbiák száma végtelen. A csúszómászóktól kezdve, az ízeltlábúakon keresztül, a teljes faunát fel lehetne sorolni, amitől félünk, idegesek leszünk. De lehet valaki érzékeny a tág vagy szűk térre, a magasra vagy a mélységre, az repulésre vagy villamosra, de a hangokra vagy akár a garázskapura is. Hidd el, van más ember is, aki a te fóbiáddal szenved.

Ami közös a fóbiákban az az, hogy kezelhető. Nem kell szükségszerűen depresszióba esni, hangulatjavítókat vagy éppen nyugtatókat szedni. A hipnózis csodálatosan jó lehetőséget ad a továbblépésre. Több megoldási lehetőség is van, hogy melyiket választod, az rajtad múlik!

Hogyan zajlik a kezelés?

Mi a hipnózis

Egy kezelés több találkozót igényel.

Az első találkozón egy kötetlen beszélgetésre kerül sor. Természetesen a kötetlenség nem egy céltalan, parttalan „dumapartit” takar, hanem így nyílik alkalom egymás megismerésére, a probléma feltérképezésére, megbeszélésére és az összhang megteremtésére.
Ez a találkozás egy kellemes relaxációval zárul, ami alkalmas arra, hogy megismertesse a hipnózis fizikai érzeteit. A tíz-tizenöt perces lazítás kellemesen oldja a feszültséget.

Néhány nap múlva kerül sor a második alkalomra.
Ekkor már célirányosan a hipnózisról folyik a szó. Korábbi élmények – irodalmi vagy ismeretterjesztő olvasmányok, film – alapján mindenkiben él egy kép a hipnózisról. Ebben az ismeretben elég sok tévképzet lehet, ami félelemhez vezethet. A hipnózis működésének megismertetésén túl ezeknek a félelmeknek feloldására is sor kerül. Fontos, hogy ekkor minden kérdés napirendre kerüljön, mert a legkisebb kétség az egész folyamat sikerességét gátolja.
Ezen a találkozón már „igazi” hipnózisra is sor kerül. Ha az idő engedi akár többször is. A tapasztalatok megbeszélése után az újabb találkozó időpontjának kitűzésével fejeződik be ez az ülés.

A harmadik alkalomtól már a feladatra koncentrál a munka. Az előző két találkozó tapasztalatainak megbeszélése alapján lehet továbblépni.
Hogy hány találkozóra van szükség azt látatlanban nehéz megmondani. Egy gyors tüneti kezeléssel hamar túl tudsz lépni a problémán, de nem valószínű, hogy az tartós. Ha hosszabb, az eredeti kiváltó okot feltáró kezelést veszel igénybe, tartósan javulni fog az életminőséged.

Tapasztald meg a hipnózis erejét, keress meg!

Mi a hipnózis
Visszalépés

Engedd meg, hogy segítsek!

Mi az, ami a mindennapokban korlátoz - macska, galamb, kutya, egér, pók, lift, magasság, tág tér, utazás, bezártság? Egyre megy. Hipnózissal megtaláljuk a kiváltó okot és megszüntetjük.

Visszalépés

Mi a hipnózis?

Mi a hipnózis

Természetesen egy hipnózis ülés elején részletesen beszélget a hipnotizőr a pácienssel a témáról. Ezért itt most csak néhány szóban erről:
egyszerűen megfogalmazva a hipnózis egy fizikailag, szellemileg és érzelmileg mélyen ellazult állapotban megvalósuló magas szintű tudatosság és figyelem. Ez az állapot a köznapi élet során teljesen természetesen is létrejön. Megtapasztalhatjuk mikor belemerülünk egy könyv olvasásába, TV nézésbe vagy mikor egyszerűen csak álmodozunk. Annyira koncentrálunk a könyvre vagy a tévé műsorra, hogy a környezetünkről tudomást se veszünk. Hasonló az állapotunk akkor is, mikor lassan belecsúszunk az éjszakai alvásba. Ezek a hipnózishoz leginkább hasonlító helyzetek.

Tehát a hipnózis egy nagyon ellazult és erősen fókuszált állapotba visz, ahol nagyon fogékonyak vagyunk a szuggesztiókra, érkezzen az a hipnotizőrtől vagy – önhipnózis esetén – saját magunktól. Optimális állapotban vagyunk, hogy változást hozzunk az életünkbe. Optimális, mivel a tudatos elme helyett a tudatalatti kerül előtérbe, és a tudatalatti az, ami a magatartási mintáinkat és egész hitrendszerünket tartalmazza.

A hipnózis során tudatalattink a tudatosság magasabb állapotába kerül, és jobban elfogadja a szuggesztiókat. Tudatalattink ekkor nem vizsgálja, csak egyszerűen elfogadja az adott információt. Ezzel megnyílik az út a korábbi beégett hiedelmek, szokások, megrögződések átprogramozására.

Mint említettem, egy találkozó elején ezt a folyamatot jobban körül járjuk, részletesen megbeszéljük. Mielőtt bármilyen konkrét lépésre szánnánk el magunkat, minden kérdést megválaszolunk, eloszlatunk minden kétséget és hiedelmet, hogy semmi ne zavarja a sikeres munkát.

If you want to experience hypnosis even for a short relaxation call me!

Milyen egyéb területeken segíthet a hipnózis?

Fogyás, hízás

Hipnotikus gasztrogyűrű
Elhízás okainak feltárása
Étkezési zavarok

Pénzügy és üzlet

Manager relaxáció
Pénzügyi siker
Sikeres értékesítés
Karrierépítés
Időgazdálkodás
A bőség vonzása

Fájdalomcsillapítás

Orvos által dignosztizált
krónikus betegségek okozta
fájdalmak tartós blokkolása

Miben segít a hipnózis

Rossz szokások

Dohányzásról leszokás
Alkohol problémák
Nassolás, zugevés
Fogcsikorgatás
Körömrágás

Személyes kapcsolatok

A szerelem bevonzása
A válás kezelése
Szakítás kezelése

Szülés, terhesség

Fájdalommentes szülés
Termékenységi problémák
Egészséges terhesség
Félelem a terhességtől

A hipnózis területei

Szexuális problémák

Korai magömlés
Nem organikus merevedési zavar
Frigiditás
Mellkorrekció

Félelem, fóbiák

Szorongás
Félelem a kudarctól
Félelem a nyilvános beszédtől
Rettegés a vizsgától

Egészségi problémák

Ágyba vizelés
Gyomorfekély
Asztma
Fülzúgás
Rák okainak felderítése

Metafizikai hipnózis
 

Spirituáis terület

Találkozás a felsőbb énnel
Az életcél lekérdezése
Magasabb tudatosság
Ultra-mély relaxáció

Metafizikai hipnózis

Előző élet utazás
Testenkívüliség
Ultra-mély relaxáció
Ultra-magas relaxáció

 
 

Önhipnózis

Megtanulhatod, hogyan programozd
saját magad
céljaid elérése érdekében

 
Visszalépés

Számtalan területen hatékony megoldást kínál a hipnózis, de tudnod kell, hogy ha csak álmodozol változásról, nem érsz el sikert!

Ha érdekelnek a részletek, ha kíváncsi vagy, hogy a te problémádra milyen megoldási lehetőségek lehetnek, hívd a +36/70 70 37997 budapesti telefonszámot,
vagy küldj egy e-mailt az alábbi űrlap segítségével.
Ne feledd, ha nem jelentkezel csak álmodozol, nem érsz el sikert!

Visszalépés

Hívd a +36/70 70 37 997 budapesti számot!

... vagy írd meg a telefonszámodat, visszahívlak!

Kérlek, hogy a piros csillaggal (*) megjelölt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Neved*
Elérhetőséged*
Miben keresel segítséget?
Írd be számmal, mennyi négy meg kettő*