Előző élet hipnózis? Az micsoda?

2017. 02. 02. 16:56:49

Előző élet hipnózis? Az micsoda? Mi az az előző élet élmény?

Olyan történet, melyet a megfelelő körülmények között lévő ember valós emlékként tapasztalhat meg. Ezekben esetekben olyan történésekről számolnak be az alanyok, melyek semmiképpen nem köthetők jelenlegi életükhöz. Más korszakokban, más országokban, más kultúrákban látják magukat és a velük történő eseményeket.

Hogyan jöhet elő egy ilyen élmény?

Megfelelő meditációval eljuthat az érdeklődő az előző életébe. Mivel ezekkel a meditációs módszerekkel nem foglalkoztam, nem ismerem őket, így több információt nem tudok megosztani. Akit érdekel a téma bizonyára megtalálja a megfelelő forrásokat.

Hipnózis alatt spontán vagy irányított módon lehet eljutni az előző élethez.
Spontán esetben a hipnotizált személy lehet, hogy egyszerűen a mélyítés során olyan szituációba kerül, mintha egy másik életben lenne. Ez ritka eset.

Gyakoribb az, mikor valami probléma megoldása során arra az utasításra, hogy menjen vissza oda, ahol a probléma keletkezett egy előző élet élmény kerül elő. Ez utóbbi esetben utasításra történik a visszalépés az időben tehát ekkor már nem beszélhetünk teljesen spontán regresszióról.
Irányított esetben a hipnotizált személy olyan utasításokat kap, amivel visszatérhet az előző életéhez. Ilyen utasításokat előzetes megbeszélés alapján több okból is kaphat a hipnotizált személy. Fontos kiemelni, hogy ilyen alkalmakkor a hipnotizőr előzetes egyeztetés alapján dolgozik.

Miért akarhat valaki az előző életébe visszatérni?

Az egyik gyakori ok a kíváncsiság. Aki fogékony az ezoterikus dolgokra és megismerkedett valamilyen szinten a reinkarnáció gondolatával szívesen tesz egy próbát, megtapasztalja, hogy is megy egy ilyen utazás.

A másik esetet az, amikor valakinek a jelen életében van olyan problémája, amiben egy előző élet felfedezése valószínűleg segíthet. Ilyen lehet pl. egy ok nélküli fájdalom, mikor az orvos hosszas vizsgálódás után sem tud fiziológiai magyarázatot adni egy fájdalom eredetére. A tudatalatti ilyenkor sokszor egy korábbi életben elszenvedett sérüléssel ad indokot a dologra.

Arról, hogy milyen „utazásokat” lehet tenni, egy másik írásban mesélek.

Tapasztald meg a hipnózis erejét, keress meg!

vissza »